Kvalitetsprodukter |Gratis returfragt |Mulighed for special designs

Cookies

Privat Politik / Cookies

Denne side anvender cookies, der bruges til at indsamle data omkring hvordan du bruger vores hjemmeside. Der bliver ikke gemt personfølsomme data, og det indsamlede data bliver kun brugt som led i vores mål om at optimere vores hjemmeside bedst muligt for dig.

 

Beskyttelse af oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger kan være en bekymring for mange som handler over nettet, men når du bestiller en vare elektronisk i zity1.dk webshop, modtager Zity1.dk de oplysninger, du selv har afgivet (navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse etc. samt hvilke varer du ønsker leveret).

Oplysningerne anvendes kun til at udføre den bestilling, som du har afgivet. Kun Zity1.dk har adgang til disse oplysninger

Oplysningerne fra bestillingerne videregives eller sælges ikke. Vi sender ikke uopfodrede e-mails ud fra disse oplysninger. Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, sker tilmelding udelukkende, hvor det på hjemmesiden klart står angivet, at man kan tilmelde sig nyhedsbrevet.

Persondatapolitik
Dine indtastede personoplysninger opbevares forsvarligt i lukket netværk - ikke krypteret - og i maksimum 5 år jævnfør bogføringsloven. Dine personoplysninger transmitteres ikke i krypteret tilstand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Den ansvarlige for samlet datamændge: Zity1.dk Webshoppen anvender logstatistik til at måle omsætningstal og økonomi i bred forstand, men der anvendes ingen former for persondata.